Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-07, 12:37   #151
Fedonisten
Supermoderator
 
Fedonisten sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 53
Innlegg: 6.447
Fedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastisk

Sv: Dere som stenger bloggene deres... En liten ting å tenke på...

Jeg syns opprinnelig innlegg (trådstarter) startet med en uttalelse som var fullstendig OK. Det er OK å gi uttrykk for meninger og det er OK å gi uttrykk for følelser.

Jeg syns IKKE det er OK å mobbe/harselere/erte/være nedverdigende om andre folks følelser.

Jeg syns det er på tide at alle medlemmer på forumet setter seg ned et par minutter og tenker over egen oppførsel og egne uttalelser. JEG skal ikke påta meg ansvaret å si hvem som oppfører seg dårlig/bra, for det er oppegående mennesker her som helt sikkert klarer å vurdere seg selv....

Lavkarbo.no er et resultat av medlemmene som er aktive her inne. Forum-eiere, administratorer og moderatorer har enkelte ekstra tilganger og spesielle roller her på forumet, men de SKAPER ikke forumet eller har ansvaret for stemingen/holdningene/moralen her inne. Det har vi som medlemmer ansvaret for selv.

Personlig prøver jeg å leve etter regelen om at hvis noen kaller meg en drittsekk - og jeg responderer med å kalle vedkommende drittsekk, så senker jeg meg på samme nivå og er like god/dårlig. Noen ganger kan det være lurt å telle til ti før man sier noe, og noen ganger er det beste faktisk å tie stille.

Kan vi parkere denne tråden nå?

Hilsen Fedonisten

__________________
Etter en rask titt i speilet ser jeg at jeg har kropp som en gud!!
Riktignok en Buddah, men likevel en gud...

Fedonisten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon