Vis enkelt innlegg
Gammel 16-10-07, 21:14   #2
Zinger
Juniormedlem
 
Zinger sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Tromsø
Innlegg: 45
Zinger er ny på veien

Sv: Menyen vår etter overgang til Fedon !!

Tirsdag:

Frokost: Havregrøt av vann m blåbær og masse kanel
Lunsj: 2 rugsprø m røkt kalkunfilet. 1 glass sydtyrol-eplejuice. nam!
Mellom/synd: Noen ifa(vanlig) i bilen på vei fra jobb...
Middag: Lasagne m grønn salat...prøvde å huke ut pasta-platene..
Kveldskos(tv-kveld): 0.1 yoghurt - frossen og noen nøtter blir det vel.

Må ha kos på tirsdgaskvelden. Det er liksom min lørdag
Jeg prøver å spise det som resten av huset spiser, bare kutte potet/ris/pasta. Syns det funker veldig fint for meg.

Teller ikke karber. Bør jeg det?

Zinger er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo light Svar med sitat