Opprinnelig lagt inn av Scilla
*frysing av rå grønnsaker anbefales IKKE (det blir ødelagt...) - så salat egner seg ikke til frysing dessverre... [img]images/gulesmilier/nei.gif[/img] Andre grønnsaker kan forvelles (kokes kjapt opp) og deretter fryses.
Hvordan da ødelagt..?
I fryseren oppbevarer jeg;
Purre, i ringer på glass
Chili, hele
Gressløk, kuttet
Alle slags urter, bladene, så det er lett å hente opp litt av gangen
Chiliene blir litt vasne når jeg tiner dem, men smaken er der fremdeles, og man spiser jo sjelden hele chili....
På kjøkkenbenken oppbevarer jeg;
Alle typer løk (om de ikke er "tatt hull på"..)
Tomater
Alle frukter
Avocado
Paprika
Det eneste jeg har i kjøleskap, er salat, egentlig.. og om jeg har masse løk eller tomater som jeg ikke skal ha på noen dager..
__________________
.
|