Vis enkelt innlegg
Gammel 01-01-05, 04:04   #24
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Scilla

*frysing av rå grønnsaker anbefales IKKE (det blir ødelagt...) - så salat egner seg ikke til frysing dessverre... [img]images/gulesmilier/nei.gif[/img] Andre grønnsaker kan forvelles (kokes kjapt opp) og deretter fryses.

Hvordan da ødelagt..?



I fryseren oppbevarer jeg;
Purre, i ringer på glass
Chili, hele
Gressløk, kuttet
Alle slags urter, bladene, så det er lett å hente opp litt av gangen


Chiliene blir litt vasne når jeg tiner dem, men smaken er der fremdeles, og man spiser jo sjelden hele chili....

På kjøkkenbenken oppbevarer jeg;
Alle typer løk (om de ikke er "tatt hull på"..)
Tomater
Alle frukter
Avocado
Paprika


Det eneste jeg har i kjøleskap, er salat, egentlig.. og om jeg har masse løk eller tomater som jeg ikke skal ha på noen dager..

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat