Vis enkelt innlegg
Gammel 24-10-07, 10:03   #1
cilemora
Medlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Alder: 43
Innlegg: 373
cilemora er ny på veien

ang baking etter at man har nådd målet..

hei

(postet dette under fedon, men vil høre her også)
tenkte at eg med tiden skulle gå over til (alla) fedon, når eg er
ferdig med ketolysekuren...
det eg lure på da er hvordan det er med baking...
har ei datter på 1år no og helt siden eg fikk ho har eg gleda
meg til den dagen vi kan bake sammen, brød, rundstykker osv.
er dette mulig på fedon kosthold (vedlikehold)???
noe annet enn "egg-bakevarer" som brødene eg kan lage på
ketolyse, for dem er ikke noe gode

håper noen kan gi meg svar og forhåpentligvis noe å glede
meg til

__________________
midje: start ca 85cm, mål 70cm eller mindre - nå: 74cm (- 11cm)
mage: start 101cm, mål 80cm eller mindre - nå: 85cm (- 16cm)
hofte: start ca 102cm, mål ca 90cm - nå: 88,5cm (- 13,5cm)
vekttap til nå: - 6,5kg og BMI på 24
cilemora er avlogget   Min kostholdsfilosofi: fedon/lavkarbo/sunn fornuft... Svar med sitat