Noen spørsmål
Har snakket med sambo om å starte...jeg har vel 30 som skal bort (1 kg pr år jeg er) og han kunne sikkert vært foruten en 15-20 kg
Men dette lurer jeg da på i første omgang...
*Hvordan er det når man har gått ned de ønskede kiloene eller er godt på vei og ønsker å gå tilbake til et "normalt" kosthold med litt pasta, potet, brødskiver og minimalt med fett... Går det ant? Eller må man være på ketose så lenge man vil være "slank" Bruker forresten bare fullkorn produkter av pasta, makaroni og spagetti og litt grove brød...og sjelden potet...
*Hvordan går det med kropp og hud når fettet forsvinner dersom man ikke trener og strammer opp samtidig? Særlig siden man kan miste mye vekt utrolig fort. Vill ikke alt bare henge og slenge liksom???
*Og hva med hud og hår når man spiser så mye fett? Vil man ikke merke de samme problemene som i dag med kviser og fet/skinnende hud?
*Og så lurer jeg særlig på HALSBRANN!!
Når jeg spiser feit mat, særlig stekt men egentlig uansett. Og salt mat også forsåvidt...så sliter jeg med en helt forferdelig halsebrann Jo "større" jeg er jo værre er den liksom...
Ehhh, tror det var det jeg lurte på i første omgang?
Ja og disse lappene. Bakte de i dag for å se om jeg likte de og evt kunne klare å bruke de til daglig. De ble litt mektige...men var gode med ost på. Men hvordan oppbevarer dere de? Og hvor lenge holder de seg?
Og ellers, hvilke erstatninger for brødmat bruker dere? Kan man bruke fedon lindberg sine bakeprodukter f.eks.?
|