Vis enkelt innlegg
Gammel 04-01-05, 20:56   #2
Fedonisten
Supermoderator
 
Fedonisten sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 54
Innlegg: 6.447
Fedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastiskFedonisten er bare helt fantastisk

Tror det kommer litt an på type yoghurt og melk jeg. Eller protein-mengden er stort sett den samme uansett, men det er store variasjoner på mengden karbohydrater.

Selv bruker jeg kun melk i matlaging, og hvis jeg spiser yoghurt spiser jeg alltid Yoplait 0,1 %. Det er såvidt jeg vet den eneste yoghurten i Norge som er søtet med fruktose og ikke sukker.

Mengden protein i melk og yoghurt er uansett forholdsvis lav, så det vil aldri være en god nok proteinkilde ALENE - men kan brukes som mellommåltid eller del av måltid.

fra Fedonisten

__________________
Etter en rask titt i speilet ser jeg at jeg har kropp som en gud!!
Riktignok en Buddah, men likevel en gud...

Fedonisten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Svar med sitat