Opprinnelig lagt inn av themonk
Tilskudd av E-vitamin og betakaroten drepte folk med hjertesykdommer og lungekreft.
Årsaken til dette er at svaret ligger i balansen mellom vitaminene og mineralene. Og ikke minst alle de stoffene vi ikke kjenner til. De titusenvis av fytokjemikaliene som finnes i frukt og grønt.
Snakk om å villede...
Du har delvis rett i det siste avsnittet. Men det første har jeg en knakende god forklaring på, og for øvrig er denne forklaringen kommet for lenge siden, så de som faktisk holder seg oppdaterte på vitamin-fronten VET dette. 
Undersøkelsene ble gjort med SYNTETISKE vitaminer/mineraler. De oppfører seg ikke likt i kroppen (med unntak av NOEN vitaminer/mineraler) som organiske og vitaminer fra frukt/grønnsaker.
De de dessuten kalte "multivitamin" var i realiteten A-E og Betakaroten. SYNTETISKE sådan....
Når det gjelder å få i seg vitaminer fra grønnsaker og frukt, har jeg en ganske skremmende link her:
http://www.pratekompaniet.com/forum/...hlight=bananer
Det beste er å kjøpe økologiske matvarer, og holde seg hovedsakelig til frukt og grønnsaker som dyrkes i NORGE, så man slipper den lange vitamintappende transporten.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|