Sv: Brun saus
Jeg synes brun saus er lettest å lage hvis man steker noe kjøtt først. Da koker man bare ut panna med litt vann, litt mer fløte og kanskje litt joh.mel i forhold til væskemengde. (Væskemengde får du vurdere ut i fra hvor mye god kjøttkraft du synes du har i panna)
Tror det står 1 teskje pr 5 dl på glasset, men når man bruker fløte kan man klare seg med ca halvparten.
Sånn pleier jeg å gjøre det, og smaken varierer jo ut i fra hva slags kjøtt man bruker, og så får man tilsette sine yndlingskrydderier.
PS: Du kan begrense søket ditt til å gjelde bare for oppskriftsforumet for eksempel. Eller så tror jeg også det er eget kapittel for saus der inne...
__________________
:sa Nalana
Replace one worry with another, thats the secret of life
Når jeg når mitt mål, så er det ikke noe mirakel, men oppnådd med målrettet spising og mosjon. Altså min egen fortjeneste
|