Føler jeg er i det eksprimentelle hjørnet mitt i dag. Tror jeg går for dette på onsdag 3 kyllingbryst i småbiter, stekes og krydres godt slik at det blir en god kraft 1 brokkoli i småbuketter 1 løk 1 chili (eller en ts piripiri) 1 pk bacon 2 sjampinjonger 1\2 paprika i passe store biter Litt flytende kjøttbuljong Litt fløte Rømme Kremost Diverse krydder Skjærte kyllingen opp i små terninger, stekte dem sammen med løken, chili og sjampinjongen, krydret godt. La 5 ts kremost med krydder, 5 ts kremost med hvitløk og 5 ts med rømme spredt i en ildfast form. La brokkolibuketter på, så paprika og kyllingen. Helte så over litt fløte og buljong. Deretter stekt bacon i terninger. Helt på toppen maaaaasse ost Stekte den i ovnen på 200 grader til osten var sprøstekt. Serveres med salat. Før jeg tok ost på Ferdig grattinert