Sv: Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!
Jeg har også bakt dette brødet nå.
Først og fremst så lurer jeg på om jeg har gjort feil med linfrøene.... la dem i vann ja i ca 2 timer. Men fyllte bare vann sånn at alle linfrøene ble dekt da. Da timene var gått så var det skikkelig klissete og helt umulig å f.eks sile noe av. Var ingenting å sile liksom... det var ikke noe "vått" igjen. Men brukte det da.
Og så kanskje jeg stekte litt lite? 2 timer og 10 min tror jeg det sto inne.
Resulatet ble et kjempegodt brød da! Smaker heeelt fantastisk ift alle andre brød her inne syns jeg. Men konsistensen spesielt i midten syns jeg ble for rar. Det er litt klisjete og føler nesten at masse linfrø bare er gelèklumper.
Skorpene derimot er SÅGODE. Skulle nesten bare hatt et skorpebrød - hehe.
|