Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-07, 13:56   #166
VioLETTa
Medlem
 
VioLETTa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Molde
Alder: 57
Innlegg: 75
VioLETTa er på en erverdig vei

Sv: Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!

Opprinnelig lagt inn av Elanessë, her.

Jeg har også bakt dette brødet nå.
Først og fremst så lurer jeg på om jeg har gjort feil med linfrøene.... la dem i vann ja i ca 2 timer. Men fyllte bare vann sånn at alle linfrøene ble dekt da. Da timene var gått så var det skikkelig klissete og helt umulig å f.eks sile noe av. Var ingenting å sile liksom... det var ikke noe "vått" igjen. Men brukte det da.
Og så kanskje jeg stekte litt lite? 2 timer og 10 min tror jeg det sto inne.

Resulatet ble et kjempegodt brød da! Smaker heeelt fantastisk ift alle andre brød her inne syns jeg. Men konsistensen spesielt i midten syns jeg ble for rar. Det er litt klisjete og føler nesten at masse linfrø bare er gelèklumper.
Skorpene derimot er SÅGODE. Skulle nesten bare hatt et skorpebrød - hehe.


Kjøp malte linfrø hos helsekost!
Bare å putte rett i deigen, uten noe vanning.

Brødet mitt blir perfekt i konsistensen hele veien igjenom. Og deilig skorpe ja.. Nam nam.
Men jeg steker kun i knappe to timer. Ble brent når jeg prøvde mer enne to timer.

__________________





VioLETTa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat