Vis enkelt innlegg
Gammel 06-01-05, 16:35   #3
themonk
Medlem
 
themonk sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Follo
Alder: 43
Innlegg: 1.087
themonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressurs

Grunnen til at den mørke sjokoladen blir bitter er at den er laget av dårlige kakaobønner. En type som heter Forastero. Denne er alt opp med hensikt å tåle mer... men den smaker altså ikke det samme. Domori-sjokoladen er laget kun av Criollo-bønner (mindre enn 1% av verdensproduksjonen) som har en mye mildere og søtere smak. Har ikke prøvd 100% sjokoladen selv, men jeg har hørt at det skal være mulig å spise.

__________________
Power over others is weakness in disguise. True power lies within.
- Eckhart Tolle
themonk er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Personlig tilpasset lavkarbo for optimal helse. Fokus på hel, naturlig og næringsrik mat. Svar med sitat