Sv: Tandoorisaus
Opprinnelig lagt inn av Nille, her.
1 boks creme fraiche
2 ts Rajah Tandoori Curry paste (eller evt. Tikka Curry Paste, den er og god)
1 ts Garam masala pulver (indisk krydder)
Blandes godt og helles over og røres inn
Elsker slikt jeg også, (og savner en skikkelig naan...)
Tidligere (før lavkarbo) brukte jeg masse både indiske og thai curry paste, men fant ut til min forskrekkelse(!) at veldig mye av dette inneholder sukker. Sukker er det også i de aller fleste glass med opphakka hvitløk, opphakka ingefær, opphakka rød chili, og pitleman (uttrykk for innvidde) er det ikke sukker også i opphakka koriander!
Det er ingen dum ide å se hva som er innholdet i garam masala heller... noen blandinger inneholder sukker... men det er nok kanskje i så små mengder at det ikke gjør noe...
Siden eurodiett-disiplene ikke hiver seg hemningløst over fett... det går veldig bra å bruke youhurt i stedet for creme fraiche
Nå blei eg solten og... 
|