Vis enkelt innlegg
Gammel 29-11-07, 22:50   #4
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 67
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Karbohydrat

Om du har slanket det ved å spise lavkarbo, - og du har nådd målvekt, er det i seg selv et tegn på at din toleranse for karbohydrater er lav, - OG at det er grunnen til at du la på deg i første omgang. Du vil aldri kunne spsie slik du gjorde før uten å legge på deg.

Spiser du veldig lav-karbo noen år, vil kroppen venne seg til det nivået og du vil legge på deg når du øker. Ikke lurt å ligge for lavt forlenge om man har nådd målvekt. Men har du øket karber på riktig måte med en gang målvekt er nådd (5-10 karber pr uke til du ikke tar av mer og ikke legger på deg) kan du sakte venne kroppen til å tåle mer.

Det er derfor bl.a. Atkins sitt opplegg med vedvarende, pre-vedlikehold og vedlikehold (sistnevnte tilsvarer omtrent Lindberg kostlold) er så genialt. I løpet av disse fasene lærer du om hva kroppen til tåler og hvor din tålegrense for karber går. (Ved hjelp av vedvarende stigen).

Vedlikeholder du på denne måten spiser du jo opp til tålegrensen og det er livsstilen din.

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat