Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-05, 16:06   #1
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk
Post

Standard ostekake med og uten bunn


Kaka uten bunn inneholder kun 20 gram karbo.

1 boks seterrømme
1 pk kremfløte (1/3 l)
1 pakke confecta gele, med halv mengde vann
1 pk philadelphia kremost

Visp krem. Ha i rømme og ost.
Kok gele og la den avkjøles litt. Hell den i en tynn stråle i ostekremen mens du visper. Smak det hele til med natreen/stevia.

Hell i en kakeform og la den stivne i kjøleskapet. (4-5 timer).

Kaken kan lages uten bunn for Atkins'ere eller med bunn for Lindbergere:


Bunn:
200 g malte nøtter og eller mandler
2 egg
2 ss Fruktose
1 ts kanel

Evt. 1 ss kakaopulver

Nøtter males i hurtigmixer, eggene piskes til eggedosis og alt blandes. Trykkes ned i stor kakeform (28 cm) som er kledd med bakepapir i bunnen. Stekes nederst i ovnen ved 175 grader i ca 15 min.


Dette er en blanding av Iset's kake uten bunn og Mam's bringebær fromasjkake.
Man kan variere nøttene, geleen og ha ulike smaktilsetninger, frukt og bær.

Noen forslag til smakstilsetninger:

Pistasje-nøtter, kokesjokolade og kakao
Appelsinskall, saft av appelsin og ristede mandler
Vaniljeessens/korn og bringebær/blåbær
Peanøtter og hakket kokesjokolade
Valnøtter, hakket aprikos og hakket sjokolade
Vanilje og sitron/lime (faktisk god blanding)

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat