Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-05, 16:07   #1
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Standard muffinsrøre

1 dl fruktose
3 egg

1 1/2 dl kaldpresset rapsolje
1 1/2 dl sammalt spelt, fin
1 dl soyamel
1 1/2 dl malte mandler
2 ts bakepulver

Saften av 1 appelsin eller 1/2-1 dl fløte/rømme/melk/vann


Stekes ved 200 grader i ca. 12 min. i muffinsbrett på nederste rille.

Stivpisk eggedosis av egg og fruktose. Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Smør muffinsformene godt og fyll dem 3/4 fulle med røre. Stekes som anvist. Avkjøl på rist.

Jeg har laget disse i vanlige papirmuffinsformer, det går fint.


Denne oppskriften er Fedons Saftige Appelsinmuffins omgjort til standard muffinsrøre. Da jeg skulle lage dem, hadde jeg nemlig ikke appelsin og brukte grovhakket kokesjokolade og nøtter og byttet ut 1 ss mel med 1 ss kakao. De ble kjempegode!

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat