Vis enkelt innlegg
Gammel 04-12-07, 07:29   #1
Megvel
Seniormedlem
 
Megvel sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Alder: 52
Innlegg: 2.547
Megvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt av

Noen som koker med Lecitin granulat her?

Jada, jeg maser. Sorry

Men Lecitin, brukt i helsekosten som godt for hjernen og blokkeringer i årene, det holder jo vann og olje sammen, blanda. Matprodusentene bruker det hele tiden for å unngå fettperler/lag på maten. Noen som har erfaring med å koke med det? Kroppen tåler visst en del av det, om man tåler soja da...

Noen?

__________________
Nyttårsforsett: Å spise kun god mat som er bra for meg. Nå konvertert Atkins-spiser!!! Min journal-velkommen inn! Jeg er bestandig frisk, sånn er det! Ammehjelpen

Megvel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: AIBTB Svar med sitat