Vis enkelt innlegg
Gammel 08-01-05, 00:39   #10
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Roy82

Men hva skjer hvis jeg skulle få mi meg saus eller dressinger som inneholder sukker, men alikevel lite karbohydrater?

Det skjer ingenting ! Selvfølgelig er det best å ligge unna sauser og dressinger med sukker i. Og det anbefales ikke i spise store mengder av det. MEN du kan godt spise saus eller dressing hvor det finnes noen få gram med sukker i. Atkins sier i punkt 8. i "Rules of Induction" - side 123 i DANDR 2003:

Sitat:

Eat out as often as you wish, but be on guard for hidden carbs in gravies, sauces and dressings. Gravy is often made with flour or cornstarch, and sugar is sometimes an ingredient in salad dressing,

Det betyr at du kan spise det - men du må være obs på at det ER sukker i og passe på å telle med karbene ! Er det 4-5 karber pr 100 gram er det ikke mye sukker i dressingen. Det er bare 4-5 gram sukker da.... Regner ikke med at du drukner salaten i dressing heller ?? Det aller beste er jo å lage den selv ! I induksjonperioden ville jeg vært litt forsiktig - og helst holdt meg unna kjøpte dressinger - siden du skal rense kroppen og stabilisere blodsukkeret..

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat