Tråd: Hva nå?
Vis enkelt innlegg
Gammel 07-12-07, 10:01   #15
Megvel
Seniormedlem
 
Megvel sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Alder: 52
Innlegg: 2.547
Megvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva nå?

Ang dette med å spise medium-karbo sammen med familien...

Selv har jeg, lenge, og før jeg begynte med lavkarbo, snudd familien rundt til en mer sunn karbo. Lille krapyl spiser fullkornspasta eller fullkornsris og har ingen peiling på at det er annerledes. I dag spiste hun kylling og edamamebønner (i skallet, ekstra gøy).
Serverer salat sammen med middagen, en grønnsak, søtpotet istedenfor vanlig (som jeg ikke kan fordra uannsett), magert kjøtt, sunt fett, fullkornskarbo... Du trenger ikke mer karbo enn du han ha i en hånd. Om man først begynner å spise fullkornspasta, så er vanlig ganske dårlig faktisk, smaker ingen ting.

Du kan spise mer karbo om du trener og!

Les gjerne Atkins for life. I versjonen jeg har her nå (er i induksjon men lånte feil bok på biblioteket ) så snakker de om ACE, Atkins Carbohydrate Equilibrium. Du jobber deg opp til det.
Om du trener ganske mye kan noen komme opp i 1/2 (100g) av en "vanlig" (=200g) matpyramide.

__________________
Nyttårsforsett: Å spise kun god mat som er bra for meg. Nå konvertert Atkins-spiser!!! Min journal-velkommen inn! Jeg er bestandig frisk, sånn er det! Ammehjelpen

Megvel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: AIBTB Svar med sitat