Dette er sikker utrolig dumt, men likevel....Jeg har planer om å lage en skikkelig hjemmelaget pizza med ordentlig bunn en av dagene Har sååååååå utrolig lyst på pizza og tror at hvis jeg ikke får det ut av systemet så kommer jeg til å sprekke "big time" på absolutt alt annet!!! Jeg har gått på ketolyse i 9 uker og har ikke hatt en eneste bitteliten sprekk til nå Er i grunnen veldig stolt over det Spørsmålet mitt er: Den dagen jeg skal lage pizza, bør jeg spise som vanlig (ketolysemat) eller bør jeg redusere på fettinnholdet? Vet at jeg sikkert kommer til å bli skikkelig dårlig, men da har jeg fått det ute av systemet og det blir sikkert leeenge til neste gang (håpe, håpe)... Noen som har noen synspunkter på dette?? Vil jo selfølgelig helst ha svar som at "bare du å kos deg med pizzaen din", "start på nytt igjen i morgen" osv... Litt velsignelse fra dere på veien mot synden