Vis enkelt innlegg
Gammel 13-12-07, 01:02   #6
Dilly
Seniormedlem
 
Dilly sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 1.886
Dilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressurs

Sv: Min venn, Blomkålen

Opprinnelig lagt inn av 67kilo, her.

Skjønner at jeg må prøve den blomkålrisen ja. Iler inn og leter etter oppskriften.

Oppskrift og oppskrift, jeg tar den rett fra fryseren og oppi ei ildfast form uten lokk, ingen tilsetning, og så setter jeg mikroen på full effekt i 8 minutter. Da er den klar.. og brukes akkurat som ris, med soya, salt, smør, saus eller ingenting.


Opprinnelig lagt inn av terra, her.

det er også kjempegodt å lage potetstappe av blomkål. E kokte den og kjørte den i blender. Så hadde eg krydder,salt og smør oppi. VAr fantastisk.
Så flink du e til å tenke langsiktig da

stor klem

Takk i like måte
og stappe er også godt, da slenger jeg hele blomkålhodet i gryta og skjærer litt på kryss og tvers før jeg har oppi litt vann og koker. Og så moser jeg den med stavmikseren.. fort og gæli, og helt greit.
Jeg er ikke noe spesielt flink til å tenke langsiktig, men på grunn av alt rotet og griseriet så kan jeg like gjerne grise fra meg for en stund.


Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Gulper litt..... IKKE trygt å komme på uventet kjøkkenbesøk der i gården nei.... Se den knivrekka som henger i bakgrunnen da!!!!

Synes du er kjeeempeflink!!! Skal prøve lage blomkålgreier

Ha ha ha det ser litt fælt ut, men kjempegreit å ha lett tilgengelig. Og jeg er himla god til å kutte meg, så jeg burde ikke få lov til å røre knivene.


Opprinnelig lagt inn av lokkebiff, her.

Åh, nå er jeg mega-misunnelig på deg!!
Tenk å ha så mye deilig blomkål lett tilgjengelig....

For som du sier, det blir så ufattelig mye rot av å renske og kutte,
at jeg hater det...
Og dermed lager jeg blomkål sjeldnere enn jeg skulle ønske....

Mmm.. ja, veldig mye styr, og derfor er det greit å lage et lass når man først er i gang. Og når man finner slike tilbud da.. Jeg brukte en times tid på det, og det var jo verd det.

__________________

Dilly er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat