Krumkaker
Ja, nå er jeg litt dristig, siden siste trinn ikke er testa helt ut, men det virker så løftefullt at jeg lar det stå til Det som mangler er den siste kvalitetssjekken på at de faktisk tørker den siste lille biten for å bli som krumkaker, etter 10 min er de fortsatt litt myke. Tror de bør tørke over natta på benken (ikke i boks men på rist)
4 egg vispes til eggedosis (4 KH)
150 g SMØR smeltes (1,5 KH)
1 ss Splenda røres ut i 3 ss kokende vann (2 KH)
1 pk Atkins vaffelmiks ( 50 KH) og 1 ts kardemomme tilsettes sammen med vann/Splenda og smelta SMØR i eggedosisen, bland godt (jeg brukte miksmasteren)
Det blir en litt fast røre, men fungerer tilsynelatende bra. 1 ts i jernet, press godt sammen, stek ellers som vanlig. Litt mindre søte enn vanlige krumkaker (kan justeres med å tilsette mer Splenda), og som sagt, litt mykere enn krumkaker. Gjenstår fortsatt å se om de stivner tilstrekkelig, men smaken var veldig god og de er lette å forme til rør rundt håndtaket på en sleiv.
57,5 KH delt på omlag 28 krumkaker blir ca 2 per stk.
__________________
Livet er her og nå - min journal
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgCFCKk/]

Sist redigert av BiB : 14-12-07 kl 07:44.
Årsak: Økt vannmengden noe for tynnere og litt sprøere kaker
|