Vis enkelt innlegg
Gammel 19-12-07, 15:37   #4
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Hvem, hva, hvor og hvordan

...og stearin:

Opprinnelig lagt inn av Wikipedia

Ordet «stearin» kjem frå det gresk stear som tyder talg. Stearin er stearinsyras glyserinester. Det er feitt som har eit smeltepunkt på 72 gradar celsius. Jo meir feitt det er i stearinen, desto fastare er konsistenten i normal romtemperatur.

Og lyset forsvinner fordi stearinen går fra fast form til flytende form som da forbrenner og blir til gass og sot og fordamper.... har jeg lært....

Neppe særlig fordelaktig for ozonlaget, men det er jo koselig da.............

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat