Vis enkelt innlegg
Gammel 08-01-08, 19:15   #14
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Koking av bayonneskinke?

Svinekjøtt skal være litt råååsa. Bror min er bonde og blir sååå overgitt over at vi steiker/koker svinekjøttet tørt... Alt av steiker blir nyyydelig i slike leirgryter. Da unngår du at krafta koker ut. Neste gang kan du jo bare stappe et steketermometer i steika, da ser du hvordan den er inni sånn temperaturmessig sett.

Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat