Husker ikke helt om jeg har skrevet dette før, men jeg tror ikke det...
På Meny fant jeg en mørk økologisk sjokolade som heter Plamil, har 87 % kakao og koster et par og tjue kroner for 95g. Men på innholdsfortegnelsen står det 36,6 g karber per 100g. Hvordan kan det være mulig når det er 87 % kakao? Hvis det ikke er karber i form av fiber i kakaoen, og de ikke er trukket fra?
Hele ramsen: Pr 100 g: Energi 2705kj/652 Kcal, protein 7,8 g, karbohydrater 36,6 g, fett 52,7 g. Forstå det den som kan. Tar gjerne imot hjelp her.
Sjokoladen er i hvert fall god, relativt billig i forhold til andre typer, og egner seg fint til andre ting enn bare å spise som den er. Lagde issjokolader til jul av den. Men de er dessverre spist nå.. Sukk... Får spise ren vare da...
__________________
Karin
|