Laksesauté i Gorgonzolasaus
Laksesauté for 2 personer
300gr benfri laksefilet
1 ss olje
1 ss smør
1/2 middels løk
1 liten squash
1/2dl hvitvin
2 dl kremfløte
60 gr gorgonzola
1 ss soyasaus
salt, pepper
1. Skjær laksen i fingertykke biter, krydre m/salt og pepper.
Finhakk løk og skjær squash i skiver.
2. Varm oljen og brun laksebitene raskt på allle sider(ikke gjennomstek-blir ferdig av seg selv).Legg laksen tilside på en tallerken.
3. Fres løken i smør til den er myk og blank. Tilsett squash og fres litt til.
4. Ha hvitvin og fløte over og tilsett gorgonzolabiter. Kok til osten er smeltet og sausen er passe tykk. Smak til med soya, salt og pepper . Legg fisken tilbake i pannen/woken og server.
Serveres med en god salat ved siden av.
Lykke til!
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
|