Vis enkelt innlegg
Gammel 17-01-08, 07:04   #1
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk
Post

Sellerirot- ravioli

Prøvde dette i dag, og serverte ved siden av nakkekoteletter. Nydelig

Selleri-ravioli ( ca 4 personer)

1 sellerirot skjæres i tynne skiver, som igjen stikkes ut med utstikker eller skjæres i biter på ca. 5-6 cm.
Kokes 2-3 minutter i lettsalta vann.
Restene grovhakkes og kokes i 1dl fløte og 1-2 ss smør til sellerien er mør og det er blitt en tykk grøt. Smak til med salt og pepper. Moses litt med stavmixer.

Mosen legges med ts mellom to lettkokte sellerirotskiver.Lettest å anrette rett på tallerken.. Voila

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat