Sv: OPP i ketose?
Dytter litt i denne.
Funderer fremdeles over kropp og toleranse og vekttap og fett og GI og går litt surr i hjernen. Her er fakta:
Jeg har gått ned i vekt på Montignac tidligere, men i ettertid ser jeg at det skar seg da jeg endte opp med å bare spise karbohydrat - lav GI, dog, men ikke noe særlig protein og fett.
På induksjon i november gikk jeg ned sakte de første to ukene, så stoppet det. Så kom julen, med endel søtstoff og en god del mer mat enn jeg hadde spist tidligere. Var i ketose gjennom hele julen, men gikk opp likevel.
Nå har jeg vært på induksjon en uke igjen, og det føles bra, savner ingenting. Men har ikke gått ned merkbart. Så her er noen spørsmål:
1. Vil vekttapet gå tregere nå fordi det er 2. runde på induksjon?
2. Kan for høy fettprosent i maten føre til stagnasjon?
3. Og kan for lite grønnsaker føre til det samme?
4. Hva med for lite karbohydrat? Kan kroppen stagnere fordi man holder seg under 20g/dag for lenge?
__________________
Be still now
|