Vis enkelt innlegg
Gammel 13-01-05, 20:07   #1
Silvandar
Administrator
 
Silvandar sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Drammen
Alder: 48
Innlegg: 117
Silvandar er virkelig snillSilvandar er virkelig snillSilvandar er virkelig snillSilvandar er virkelig snillSilvandar er virkelig snill

Utvanning av lavkarbo-begrepet

Så har også problemstillingen kommet til Norge.
I USA har myndighetene lagt seg på en "vente og se"-linje i forhold til hva som kan omtales som lowcarb og ikke, og det er store individuelle forskjeller på hvor mye de forskjellige produktene inneholder av lavkarbohydrater.

Nå har Bakers her i Norge lansert et "Lavkarbo"-brød, noe som i utgangspunktet er positivt, men det blir fort klart at med "lavkarbo" mener de "30% reduksjon i karbohydrater". 30% reduksjon i mengde karbohydrater på et brød er ikke så veldig relevant for så veldig mange av oss..

__________________
-Silvandar-
Silvandar er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Keto (65% F/35% P /5% K) Svar med sitat