Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-08, 11:08   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Søtningsstoff?

Fribol oppfører seg bedre i bakverk enn Sukrin ...... sier min mor - som rapporterer om veldig gode resultater i bruken av dette. Det krystalliserer seg ikke, slik sukrin dessverre gjør.

Har fått masse oppskrifter fra henne med Fribol isteden for sukker. (oppskrifter hun har fått via Fribol (via ernæringsfysiolog Anne-Marie Aas, Aker Universitetssykehus))og testet ut, siden min stefar har diabetes II). Men dessverre inneholder de mel, - og jeg har ikke fått prøvd ut med alternativer enda.

Personlig ville jeg prøvd Fribol siden jeg ikke er fornøyd med Sukrin.

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat