Sv: Bløtkakebunn-erstatning
Opprinnelig lagt inn av Titti, her.
Lurer på om jeg fortsatt har en boks bakemix i hus, den går vel snart ut på dato. Minnes at pannekakene og den pizzabunnen ikke ble så verst...
Og hvis du vil ha et tips til alternativ kakebunn, som ligner vanlig bunn er det en link til en her jeg er fornøyd med i allefall. Har laget marsipankake (sukkerfri marsipan) med denne og det smakte jammen godt! La inn samme linken i en annen tråd som også etterlyste bløtkakebunn og der var det en som kom en bløtkakebunn med nøtter. Den er også kjempegod (uhmm ) Men hvis man ikke tåler nøtter kan det jo være kinkig. Du kan jo sjekke ut denne linken og se selv. Kan være greit med flere alternativer når man blir tom for bakemix . Dessuten kan denne jeg laget her brukes til rullekake! Men bruk helst ikke sukrin til denne, da blir det en merkelig smak på den (ikke velykket...) Splenda eller Natreen eller halvparten av hver av dem som jeg pleier og bruke, synes jeg er best. Men som sagt ta det du foretrekker. Men da er du i allefall tipset om at sukrinen kan gi en ettersmak på denne her.
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=287111#post287111
Ps, jeg prøvde og lage bløtkakebunn med den bakemiksen, men mixen virket så tung slik at når jeg blandet den forsiktig inn i eggedosisen (silte den i) falt den veldig fort sammen og endte opp med og bli helt merkelig. Men kan jo hende du har en bedre teknikk en meg
Lykke til
Klems
__________________
Hilsen fra mei
Lavkarbo har gitt meg livet tilbake igjen!
|