Vis enkelt innlegg
Gammel 28-01-08, 19:03   #1
Trinelise
Medlem
 
Trinelise sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Hvor: Oslo
Alder: 60
Innlegg: 175
Trinelise har en fantastisk aura rundt segTrinelise har en fantastisk aura rundt seg

Fisk/kyllingfilet i form = 7,4 karb

200 gr fisk eller kyllingfilet
50 gr bacon
50 gr baconost
100 gr Brokkoli = 2
25 gr Løk = 1,5
50 gr Purreløk = 0,9
50 gr Ost
50 gr Creme fraiche eller rømme = 1,5
50 gr Fløte = 1,5

Stek bacon og legg til side. Stek løk, purre i godt med smør og stekefettet til baconet. Hell over creme fraiche/rømme, fløte og baconost. Kok opp. Legg fisk/kylling i en ildfast form, ha på salt og pepper. Legg rå brokkolibuketter rundt. Hell over sausen. Strø over sprøstekt bacon og ha raspet ost over. Stekes ca. midt i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter.

Dette er bare kjempegodt!


Sist redigert av Trinelise : 29-01-08 kl 12:13.
Trinelise er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat