Vis enkelt innlegg
Gammel 14-01-05, 13:57   #11
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av smosje

Skjønner ikke helt det de rmed kaldpresset og ikke. For man sier at det utvikles transfettsyrer i oljen om den varmes opp til rundt 180-200 grader? Det blir jo fort det i pannen da!! Da blir det jo transfett i dem også da!

(eller var det kanskje 2000 grader?)

Steker i smør jeg! *føler meg trygg*

Kaldpressede oljer bruker jeg i salater og heller over maten etter at den er ferdig. Skal du steke i dem, må du bruke svært lav temperatur og heller steke lenger.
Bruker smør og cocosa (ikke extra virgin selvsagt) til å steke i.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat