Vis enkelt innlegg
Gammel 31-01-08, 20:24   #2
Goggen
Seniormedlem
 
Goggen sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 998
Goggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastiskGoggen er bare helt fantastisk

Sv: Speltmel.

Opprinnelig lagt inn av Millsi, her.

Er det LIKE ille som hvetemel? Bakte speltbrød i går til ungene og de elsker det. Men om det er like usunt som loff/kneip dropper vi det og baker rugbrød i stedet.

Meltypen er forsåvidt bedre, men karbohydratmessig omtrent det samme. Litt mer karbo i spelt. Spelt er en gammel kornsort. Hvete tok over fordi det ga mye mer avling pr.mål.

Spelt er nok et sunnere korn, men for oss som ikke tåler karbohydrater særlig godt er det bare å styre unna.

__________________



Goggen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Skaldeman Svar med sitat