Sv: Sursild med kunstig søtstoff?
Opprinnelig lagt inn av Grovsnus, her.
Sursild, ¨ååååå som jeg savner det. Sukkeret er vel i laken. har noe STEVIA som jeg skal prøve, hadde ikke tenkt på at det gikk å bruke annet enn sukker (litt træg ,da sjø)
Men sursil krever jo rugbrød og schnapps, får vel se litt bort fra carbene en kveld :-)
Ha en fin dag
Mvh Grovsnus
Den sursilda som jeg laget til jul uten søtt i det hele tatt, den smaker faktisk kjempenydelig nå. Rett og slett bare spekesild, sursildkrydder og lake + massevis av løk, men løk har 5,7 karber..
Jo lenger den står i krukka, jo bedre - innen rimelighetens grenser da. Bør vel spises innen påske kanskje?
Hvis du bruker en gammel danske som schnapps, så er det vel ikke så mange karber? Den er jo ikke veldig søt. Jeg vet ikke om det finnes noen oversikt over dette på f.eks. vinmonopolets nettsider?
Jeg har faktisk hatt meg en lille een nettopp.
|