Parmesankylling
Laget denne i dag, etter oppskrift fra et annet forum. Nyydelig!
Oppskriften kan selvsagt økes, jeg brukte 5 kyllingfileter i dag.
2 kyllingfileter
1 dl olivenolje
4-5 gode ss smeltet/mykt smør
1 dl revet parmesanost
1 ts paprikakrydder
1 ts oregano
Litt salt og pepper
Ha oljen i en bolle og visp inn smøret. Ha parmesanosten og krydderet i en annen bolle og rør godt sammen.
Dynke kyllingfiletene først i olje- og smørblandingen og så i osteblandingen. Dekk dem godt. Legg dem i en ildfast form og stek dem i ovnen på 175 grader i ca. en halvtime.
Server feks. med blomkålstappe, stekt sopp og strimlet stekt paprika.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|