Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-08, 09:36   #1
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Deeeilig fiskeform m saus og ost!

Kjøpte en 400 g frossen torskefilet her om dagen, og på pakken står en deilig oppskrift, som jeg fulgte sånn noenlunde - og, som jeg tenkte flere ville ha glede av. Sønnen min på 11 SLUKTE maten - og syntes dette var sååå godt:

400 g torskefilet (eller en annen fisk du liker, men tror den bør være hvit)
2 dl fløte
2 fedd hvitløk, finhakket
1 svær ss grov sennep
2 ss kruspersille (eller en annen urt)
Salt/pepper
Revet ost

Legg tint fisk i en ildfastform - del den i 4 biter.
Kok opp fløten sammen med hvitløk, sennep, kruspersille, salt og pepper.

Hell blandingen over fisken - settes på rist nederst i ovnen, 180 grader og etter ca 15 minutter drysses osten over og lar den steke i nye 15 minutter.

Serveres med deilig salat - evt deilige grønnsaker. Her kan man jo kombinere i det uendelige - dette er et fint utgangspunkt, så kan man jo bare putte oppi det man lyster etterhvert!

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat