Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-08, 23:52   #18
Dilly
Seniormedlem
 
Dilly sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 1.886
Dilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressurs

Sv: Hmm her var det ikke mye liv ...

Opprinnelig lagt inn av catta, her.

Hei...

Jeg prøver meg her...var inne hos de som vil ned over 30, men der var det ikke liv å spore...
Jeg skal ned mellom 25-30 kg, har kjøpt både Skaldemanns bok og Ketolyseboka....får ikke helt bestemt meg...
Jeg synes det er vanskelig å fnne ut strl. på porsjoner og hvor mye fett pr. porsjon.
Jeg har problemer med å regne ut i tall og %, trenger liksom klare linjer...
Det hadde vært moro å kunne hjelpe hverandre litt og dra hverandre i gang...jeg trenger ihvertfall litt drahjelp.
Jeg er lei av å være tung og deppa!

Hei på deg catta
Jeg kjenner meg veldig igjen i den forvirringa med tall og %, hva kan jeg spise? mengder og diverse.
Jeg følger for øyeblikket eurodietten og rister pulver som smaker gugg..
men etterpå vurderer jeg et slags lavkarbokosthold som går igjen hos både Skaldeman, ketolyse og OE/Lutz osv. Jeg har lest ei bok som jeg synes var helt fantastisk godt forklart. Den heter "Spis deg sukkerfri" av Lars-Erik Litsfeldt. Han kommer også med forslag.
Eksempel? Ja.. han sier 70% av energien fra fett, 25 % fra protein og 5% fra karbohydrater. Oversatt til et kosthold med f.eks. 1500 kalorier i døgnet så betyr det ca 4-500 g kjøtt, fisk, egg, skalldyr, ost mv. og 100 gram fett og ca 4-500 g grønnsaker med lite stivelse. Man må justere litt opp eller ned på fettmengden, gjerne smør, om kjøttet er veldig fett eller veldig magert. Men veldig vanskelig virker det ikke. Egentlig enkelt å regne seg frem til sånn som jeg sier.

Her inne sier folk at de spiser til de er mette. Over alt så leser jeg at man blir fortere mett på dette kostholdet så det regulerer seg selv. Jeg blir ikke fortere mett på dette kostholdet, så jeg må ha grenser å gå etter. Om den grensa går på 1500 eller litt mer, er nok ikke så veldig farlig, men jeg tror det har en sammenheng. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skulle kunne gå ned om jeg spiser 4000 kalorier om dagen. Jeg har forsøkt dette i mange måneder uten nedgang..

Jeg synes ikke det er noen stor matmengde heller, men ved å bruke ingrediensene til supper og velge lavkarbogrønnsaker som blomkål og brokkoli, sellerirot og sopp, squash og salat, så blir det jo mat av det.

Det var slett ikke meningen å skrive så mye... men sånn kan det gå

Lykke til i massevis

__________________

Dilly er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat