Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-08, 20:14   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Karbi i danskepølser?

Opprinnelig lagt inn av Millsi, her.

De røde? Noen som vet? Skal til Danmark snart,og det er jo lettvint å VITE hva jeg kan spise når jeg er der. Det er bare svipptur,men en hel dag i København uten å vite hva jeg skla spise kan bli ekkelt

Vanlige danske røde pølser har mellom 3.5 og 4 karber pr 100 gram.
Dansk salami (den røde) har mellom 2.5 og 3 karber pr 100 gram.

(Jeg har ført dem inn i Fitday en gang - dette programmet runder av under 0.5 ned til nærmeste hele og over 0.5 opp til nærmeste hele - derfor har jeg det ikke mer nøyaktig).

Du kan spise det samme i Klben som du ville spist hjemme. Det går greitt å be om ekstra grønnsaker om du ønsker det, og de reagerer ikke negativt om du ber dem ta bort poteter/ris eller pasta. I Nyhavn er det masse god fiskemat også....

God tur !

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat