Sv: Karbi i danskepølser?
Opprinnelig lagt inn av Millsi, her.
De røde? Noen som vet? Skal til Danmark snart,og det er jo lettvint å VITE hva jeg kan spise når jeg er der. Det er bare svipptur,men en hel dag i København uten å vite hva jeg skla spise kan bli ekkelt 
Vanlige danske røde pølser har mellom 3.5 og 4 karber pr 100 gram.
Dansk salami (den røde) har mellom 2.5 og 3 karber pr 100 gram.
(Jeg har ført dem inn i Fitday en gang - dette programmet runder av under 0.5 ned til nærmeste hele og over 0.5 opp til nærmeste hele - derfor har jeg det ikke mer nøyaktig).
Du kan spise det samme i Klben som du ville spist hjemme. Det går greitt å be om ekstra grønnsaker om du ønsker det, og de reagerer ikke negativt om du ber dem ta bort poteter/ris eller pasta. I Nyhavn er det masse god fiskemat også....
God tur ! 
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|