Vis enkelt innlegg
Gammel 13-02-08, 20:52   #1
annemarta
Juniormedlem
 
annemarta sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Rosenes by
Alder: 45
Innlegg: 18
annemarta er på en erverdig vei

Bismak av splenda?

Heisann alle sammen!
Som relativt fersk ketolyser så har jeg ett spørsmål angående baking! Jeg har forsøkt å tilpasse noen oppskrifter til lavkarbo gjennom å bruke splenda som sukkererstatning. Prøvde meg på noen kjeks basert på peanøttsmør her tidligere i kveld.... Det skulle være 150 g sukker i de og jeg brukte da 15 g splenda. Men det ble en merkelig smak av dette. Skyldes dette splenda? Bør man bruke mindre når man forsøker å oversette oppskrifter til lavkarbo??

Takker for svar!

Ellers så må jeg bare si at kroppen min trives på lavkarbo, går sakte, men jevnt ned i vekt og cm. Skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde gått ned ti kg i går, men prøver å være tålmodig.... Masse gode tips og ideer her på forumet forresten. Mange flinke mennesker her.

Ha en fortsatt fin kveld, folkens

annemarta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Plutselig fedon :) Svar med sitat