Vis enkelt innlegg
Gammel 14-02-08, 22:55   #2
Ciss
Seniormedlem
 
Ciss sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Akershus
Alder: 61
Innlegg: 15.894
Ciss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastiskCiss er bare helt fantastisk

Sv: Resturangbearnaise/dressign

Ekte bernaise skal være laget på eggeplommer og fett, så på en finere restaurant bør det være helt kurant å spise (og dessuten å spørre om hvordan den er laget). På gatekjøkken ville jeg vært litt mer skeptisk.

Problemet mer dressinger man får ute er at de kan være søtet. Ren rømmedressing, alternativt ren olje dersom det er et alternativ vil være det tryggeste.

__________________
Ciss
Ciss er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketogent Svar med sitat