Vis enkelt innlegg
Gammel 16-02-08, 18:11   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Er matfløte dårlig fløte?

Jeg mener å ha lest det et sted, men jeg finner ingen relevant info når jeg søker. Nå bruker jeg lite fløte, men jeg liker at matfløten blir litt tykk når man koker den. Men er den mindre god enn kremfløte? Og i tilfelle hvorfor?
Jeg klarer ikke å bruke johannesbrødkjernemel i fløtesauser og supper, for den blir liksom så slimy ...

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat