Sv: En kreativ tråd?
I kveld bakte jeg laksefilét i ovnen.
Framgangsmåte:
Smør en ildfastform med plenty smør i bunnen.
Krydre oppå smøret med _mye_hvitløk, karry, litt salt og pepper (hvis karryen ikke er sterk nok, slik de typisk norskproduserte er, så bruk chili også).
Legg lakse filéene oppi, og krydre litt med det samme krydderet.
Kutt opp noen never paprika, stangselleri og champignon. Legg så disse rundt laksen. Stek i ovnen i ca halv time, 200 grader, med lokk eller folie. Ta ut forma, hell oppi en dl kremfløte (sånn ca) og dekk laksen og grønnsakene med ost.
Stek i ovnen til osten er godt smeltet.
Server med frisk salat, dynket med litt olje og balsamicoeddik.
Gi ungene og gubben poteter. Og ta deg et glass vin
Beste måltidet jeg har spist på veldig lenge. Dette anbefaler jeg virkelig.
__________________
Fersk og lykkelig Lindberger.
|