Vis enkelt innlegg
Gammel 20-02-08, 11:16   #6
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Sv: En kreativ tråd?

Opprinnelig lagt inn av Tess, her.

I kveld bakte jeg laksefilét i ovnen.

Framgangsmåte:
Smør en ildfastform med plenty smør i bunnen.
Krydre oppå smøret med _mye_hvitløk, karry, litt salt og pepper (hvis karryen ikke er sterk nok, slik de typisk norskproduserte er, så bruk chili også).
Legg lakse filéene oppi, og krydre litt med det samme krydderet.
Kutt opp noen never paprika, stangselleri og champignon. Legg så disse rundt laksen. Stek i ovnen i ca halv time, 200 grader, med lokk eller folie. Ta ut forma, hell oppi en dl kremfløte (sånn ca) og dekk laksen og grønnsakene med ost.
Stek i ovnen til osten er godt smeltet.

Server med frisk salat, dynket med litt olje og balsamicoeddik.
Gi ungene og gubben poteter. Og ta deg et glass vin

Beste måltidet jeg har spist på veldig lenge. Dette anbefaler jeg virkelig.

Hørtes veeeldig godt ut - det skal jeg forsøke i dag! Jeg har FROSSEN laks i fryseren - var det frossen du brukte?

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat