Vis enkelt innlegg
Gammel 21-02-08, 15:36   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Fiskekarbonader

Fiskekarbonader

  • 1 pk Seifilet (skinn- og benfri) ca 600 g
  • 150 g rensede reker
  • 2 sjalottløk (finhakket)
  • 2 ss tørket gressløk (fersk er sikkert enda bedre)
  • 2 dl fløte
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • litt pepper
Kutt fisken i terninger og ha den i en food processor sammen med resten av ingrediensene. Kjør på full hastighet i ca 20 sek, blandingen skal bli jevn, men litt grov.

Form farsen til kaker og stek dem på begge sider i meierismør. Trekkes ferdig i stekeovn på ca 100 grader.

Jeg fikk 11 karbonader ut av farsen, og hvis jeg har regnet riktig er det da ca 0,7 kh i hver karbonade (8,1 i hele farsen)

Næringsinnhold pr 100 g:
Kcal: 148
Protein: 14,6
Karbohydrat: 0,9
Fett: 9,5

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat