Vis enkelt innlegg
Gammel 22-02-08, 21:55   #30
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Sv: Spiser du sjømat?

Jeg spiser fisk, men i nord-Norge er det en del ting som før var regnet som u-fisk, som nå er delikatesser - f eks breiflabb. Jeg har ikke smakt det, for å si det sånn!

Skjell? Smakt, nei takk. Det er agn.

Reker, krabbe, hummer, jatakk.

Akkar og sånt...? Har smakt det, som tapas. Men det var akkurat som jeg tenkte: Seigt og smakløst. Selv om alle de andre rundt bordet forsikret at dette var den beste akkar/blekkspruten de noensinne hadde spist.

Nei, takke meg til nytrukket småsei og lever, helst i gryten før den er en halvtime gammel.

(Og ja, jeg dreper min egen mat!)

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat