Tråd: Kjøttkaker
Vis enkelt innlegg
Gammel 26-02-08, 18:57   #4
Gunhild
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2007
Alder: 50
Innlegg: 86
Gunhild er en juvelGunhild er en juvelGunhild er en juvel

Sv: Kjøttkaker

Jeg bruker 2 egg til 900 gram (bruker 500 gram karbonadedeig og 400 gram kjøttdeig) og et sted mellom 50 - 100 gram Tine kremost (kan bruke nøytral, men jeg bruker enten med pepper eller hvitløk) ca 1- 2 dl fløte og litt kaldt vann.

Først kjører jeg deigen sammen med salt og pepper, tilsetter to egg og kjører sammen. Tilsetter så fløte, vann og kremosten. (Jeg bruker i tillegg endel mer krydder og gjerne både løk og sopp men det er jo en smakssak...)

Steker de raskt i panna og trekker de ferdig i vann/kraft eller i stekovnen, sammen med smør og litt fløte, innpakket i folie.

Jeg synes disse kjøttkakene blir utrolig gode

OG... best av alt... Denne deigen inneholder tilsammen 6,2 gr karb. og jeg får 20 stk kaker av deigen. Det gir jo smått utrolig 0,31 karb. pr kjøttkake..... så da spiser jeg gjerne tre stk til middag....

__________________
Mange klemmer fra Gunhild

Sist redigert av Gunhild : 26-02-08 kl 19:05.
Gunhild er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat