Vis enkelt innlegg
Gammel 27-02-08, 15:36   #7
Zincite
Seniormedlem
 
Zincite sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 1.098
Zincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastisk

Sv: Rød palmeolje - endelig i Norge!

nei, smaken er jo temmelig forskjellig. Prøvde det først over kyllingfilet og brokkoli,løk som var ovnsbakt. Likte det ikke der.. Men i vafler med rømme, litt nøttemel, kardemomme (bruker ganske godt med det), egg, litt sukrin og johannesbrødkjernemel - der ble smaken bare litt søtlig og mye mildere.Og vakkert gulaktige, som lussekatter. Synes jeg da, så jeg kommer nok til å bruke det mer jeg
Lagde i dag uten sukrin - og ble veldig gode da jeg rullet de med kyllingsalat av kylling, litt persille, rømme, hvitløk, løk, revet ost og revet persillerot inni

Zincite er avlogget   Min kostholdsfilosofi: litt egenkomponert Svar med sitat