Sv: Ekkel kylling
Hm...huttetu til diskusjon det ble av noen ekle kyllingfileter. Jeg skal innrømme at jeg er veldig kresen når det gjelder slintrer og sånt i kjøtt altså, men jeg tror jo det at Prior har mye jobb med å få filetene sånn som de er når vi kjøper de, så hvorfor ikke ta av den siste lille "tugga" som jeg kaller det? De ser jo superlekre ut oppå, men under henger den hvit-seige-blod greia, nei, jeg driter i om jeg høres ut som en fem-åring: slintrer er ÆSJ! Og jeg er helt enig med den som skrev at annet rått kjøtt er helt greitt, biff, fisk osv...for de henger det ikke slintrer utenpå...
Men over til Bergen! Tenkte jeg skulle bake meg litt godt brød, og da trenger jeg Johannesbrødkjernemel, var på Helsekost i dag (det er bare 1 helsekost som ikke har gått konk ennå her jeg bor...) og de hadde ikke fått inn siden før JUL! Og var redd det tok lang tid før de fikk det inn igjen siden varen bare sto i rest fortsatt. Hva gjør jeg?? Uten å måtte kjøre 1 1/2 time til neste helsekost....
|