Vis enkelt innlegg
Gammel 27-02-08, 21:57   #5
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: JBKM-Karbohydrat som brukes som stabilisator

Opprinnelig lagt inn av Megvel, her.

Er det ikke bare en ts som brukes der 2ss hvetemel valigvis brukes?

Ellers vil jeg gjerne høre hvordan dere tykner en varm sjy med jbkm! For det ble bare tull her forleden. Det kladder jo når det er varmt...

Ristes ut i litt kaldt vann først Eller bruk stavmixeren

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat